Games / DVD's

Hay Haai Five

alt

Het is een heerlijke familiefilm: Haai Five en vanaf 25 oktober op dvd en Blu-Ray verkrijgbaar. Kort even het verhaal: Als duikers haaieneieren van Pup zijn koraalrif stelen, besluit het kleine haaitje om zijn broertjes en zusjes te gaan redden in de grote mensenwereld - hoe moeilijk en gevaarlijk dat ook zal zijn. Zijn missie brengt hem op het land, waar één groot avontuur op hem staat te wachten. Een wereld vol schoonheid maar ook vol gevaar en dat het zo spannend zou zijn, had bamboehaai Pup in zijn stoutste dromen niet kunnen voorstellen.

Een knotsgek avontuur volgt! Ik geniet ontzettend van deze dvd en mijn beste vriend heeft de dvd al geleend. Anyway, er is in Nederland, in Schiedam om precies te zijn, een duikschool met de naam Haai Five. 

De opleiding en de duikintroducties kunnen worden gedaan in zwembaden waarin Haai Five actief is. (Rotterdam, Maassluis, Schiedam , Vlaardingen en Barendrecht). In het geval dat een prijswinnaar dit te ver vindt, bieden we aan om de winnaar te koppelen aan een duikschool bij hem/haar in de buurt waarvan we weten dat die ook kinderduikintroducties verzorgen. Haai Five Scuba Diving staat dan niet garant voor het betalen van de kosten die deze duikscholen zouden kunnen berekenen.