Games / DVD's

Ben nie stout...

alt

Ik ben niet stout hoor! Maar Bennie soms wel, in de grote film van Sinterklaas Bennie Stout. Vorig jaar zag ik de film helaas niet in de bioscoop, maar nu is de dvd uit en heb ik ‘m wel direct gezien. Wat een gave film. Grappig en spannend tegelijk. En een beetje ouderwets, want ik geloof al lang niet meer dat stoute kinderen in de zak mee naar Spanje gaan.

Dat is iets van ‘vroeger’. Iedereen wil natuurlijk “zoet” bevonden worden door de Goedheiligman, want anders zou je mee kunnen gaan in de zak, terug naar Spanje. En laat dat nou precies het land zijn waar de vader van Bennie Stout woont! Bennie wil niets liever dan bij zijn vader zijn met Sinterklaas en bedenkt daarom een list: hij zet zijn naam bij de “stoute kinderen” in Het Grote Boek van Sinterklaas. Benieuwd hoe dit afloopt? Dat kun je nu op dvd zien in Bennie Stout, dé ultieme familiefilm voor Sinterklaas!

Leuk weetje: Sinterklaas komt dit jaar naar Oostenrijk! En dat allemaal dankzij Bennie Stout, de oer-Hollandse nostalgische familiefilm over een jongetje die mee wil in de zak van Sinterklaas. Bennie Stout is geselecteerd als openingsfilm van het Kinderfilmfestival in Wenen. Gelijktijdig met de Sinterklaasintocht in Nederland wordt op 17 november a.s. het Kinderfilmfestival in Wenen om 15:00 uur geopend met de vertoning van Bennie Stout.