Games / DVD's

Gigantisch gaaf: Skylanders Giants

alt

 

Wauw, dit is gamen en spelen tegelijk. Ik heb een Skylanders Giants Starter Pack Wii gehad en ik ben volop aan het testen. Ken jij Jet Vac en Tree Rex al? Op www.skylanders.com/nl/ kun je er meer over lezen. Deze figuren zijn bevroren in onze wereld, maar Skylanders gaan leven als je ze op de Portal of Power ® zet! De Giant geeft zelfs licht. De mystieke Portal of Power® is de poort tussen onze wereld en de wonderlijke wereld van de Skylanders, waardoor het speelgoed tot leven komt. Ik verzamel al een tijdje Skylanders, om zelf verhalen mee te maken en te spelen. Plaats ik nu twee Skylanders op de Portal of Power dan activeer ik extra speltypen waarmee je het spel nog verder uitbreidt.

Je kunt dus echt veel met deze game. Zowel op de Wii, als ook nog eens online. En niet te vergeten, gewoon in real life, spelend.

Acht nieuwe Skylanders

Met de introductie van Skylanders Giants zijn er acht nieuwe poppetjes te verzamelen. In mijn Starter Pack Wii zit natuurlijk de Portal of Power en  drie Skylander-figuren. Hiermee ben ik aan de slag. De poster, drie stickervellen met geheime codes en drie trading cards ga ik nog eens rustig bekijken. Hiermee kun je de game nog verder uitdiepen, maar ik moet eerst eens even achter dit gigantische avontuur komen. Hup Jet Vac, rennen… en tja, schieten. Want dat gebeurt in de wereld van de Skylanders. Een heftige achtervolging. Gaaf. Dan zet ik Tree Rex op de console en gaan alle lampjes aan. Cool. Het spel wordt nog spannender.

Alle geliefde personages uit Skylanders Spyro's Adventure zijn 100 procent compatibel met Skylanders Giants, waarbij de voortgang en aanpassingen van de speler behouden blijven. Trouwens, ook gaaf: je kunt online ook gamen met de Skylanders. Kijk maar eens op universe.skylanders.com.