Games / DVD's

Twee keer Monster High

alt

Voor echte stoere meiden… Ik moest echt wel even wennen aan die aparte verschijningen van Monster High. Maar nu ik de meiden wat beter ken, ben ik dol op de films met Draculaura, Deuce, Clawd en de anderen. Vanaf 6 februari kun je genieten van de dvd met twee Monster High films. De ene heet: “Friday Night Frights” .

Het verhaal in het kort:

De School Spirit verkeert op een hoogtepunt wanneer Monster High mag deelnemen aan de finales van de SKRM (Skultimate Roller Maze). Wanneer Clawd en Deuce echter een mysterieuze blessure oplopen, verliest het team zijn sterspelers. De andere film heet “Why Do Ghouls Fall in Love”en gaat over de zestienhonderdste verjaardag van Draculaura. Aanleiding voor een reuze Sweet Sixteen-feest op Monster High! Maar haar hooggespannen verwachtingen zouden haar sociale leven wel eens finaal de das kunnen omdoen.

Ze kan immers niet kiezen tussen haar voor de hand liggende vriendje Clawd en de nieuwe hartenbreker, Valentine de Vampier, haar romantische avontuurtje uit het verleden. Haar vriendinnen vinden het vreemd dat hij een speciale feestdag voor haar heeft gemaakt, maar er toch zijn eigen naam aan gaf… hoe romantisch is dat?