Games / DVD's

K3 Bengeltjes op dvd

 

Heb jij het ook al gezien dat die gave bioscoopfilm K3 Bengeltjes al op dvd verkrijgbaar is. Ik schrok wel... want al zo snel... Het lijkt wel gisteren dat ik deze K3-film in de bios zag. Dat blijkt toch alweer vanaf 12/12/’12 te zijn... Natuurlijk hoort deze film in mijn dvd-verzameling. Daarnaast als K3-fan zal ik K3 Bengeltjes echt wel vaak gaan kijken. Nog even voor iedereen die het verhaal nog niet kent. Het verhaal van de film: Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement.

Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten. In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van ondeugende kindjes ‘bengeltjes’ maakt. Zij moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek, anders worden ze op een wel hele bijzondere manier gestraft… Tuur, de klungelige assistent van opperengel Manuel, krijgt de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn.

Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje. De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn… Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen. Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes?