Games / DVD's

15 jaar K3

Al ben ik zelf al 4,5 jaar… K3 bestaat al 15 jaar. Wauw! Dat vieren Karen, Kristel en Josje met een dubbeldikke cd en 2-delige DVD box. Al mijn favoriete liedjes staan op die cd. Het zijn er 60! Heerlijk om mee te zingen, swingen en dansen. Ook was ik al bij hun geweldige verjaardagsshow waarmee ze doro het land toeren. Deze speciale show gaat over een engel die Karen, Kristel en Josje naar de magische wolkenwereld haalt om voor hun verjaardag ieder een spetterende droom te beleven.  

Beste clips

Nu heb ik ook de 2-delige dvd box K3 15 jaar gehad en dat is genieten. Even kijk ik vreemd op als ik ‘een andere Josje’ zie bij de wat oudere clips. Mama vertelt dat het Kathleen is. Zij kan trouwens ook goed zingen en dansen. En ik… ik dans en zing mee met onder andere Eyo!, Ya ya yippee, Kuma hé, Teleromeo en Koning Willem-Alexander. De nieuwste zomersingle Eya Hoya staat er ook op en dat maakt me extra vrolijk. Samen met mijn vriendinnetjes dans en zing ik heerlijk mee met de meiden van K3.

K3 Verjaardagsshow

Dit najaar trekken Karen, Kristel en Josje verder door het land met hun K3 Verjaardagsshows. Ze zijn nog te bewonderen in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Rotterdam! Op Youtube kun je een stukje uit de show bekijken.