Games / DVD's

Over zeemeerminnen

Disney’s verhaal over The Little Mermaid, in het Nederlands natuurlijk De Kleine Zeemeermin, ken ik wel al. Wat is het een romantisch en waterig avontuur. Ik zou ook wel zeemeermin willen zijn… dat kan niet, dus kijk ik gewoon oneindig vaak naar de nieuwe dvd Diamond edition. De muziek in De Kleine Zeemeermin is zó mooi. Ik zet de tv graag iets harder. Trouwens, deze animatiefilm is nu voor het eerst beschikbaar op Blu-ray™.

Prinses

Mijn favoriet in deze film is de gele vis Botje, al is kreeft Sebastiaan nog net even grappiger. Deze twee helpen prinses Ariël altijd en laten haar ook lachen. De zeeheks vind ik maar eng en vals, helemaal omdat ze zo’n pittige deal sluit met de jonge zeemeermin. Ariël gaat toch naar de mensenwereld en ontmoet haar droomprinses. Mama kijkt ook nog vaak bij deze film mee, want het is zo’n mooi en klassiek onderwater-avontuur. 

 

Op 25 september komt Disney's 31e klassieker The Little Mermaid uit de Disney kluis. Het verhaal met de bekende liedjes en geliefde characters is voor het eerst verkrijgbaar op Blu-ray en in een nieuwe versie op dvd. Daarnaast is het geliefde verhaal verkrijgbaarverkrijgbaar via iTunes.