Games / DVD's

Verschrikkelijke Ikke 2

Ik houd van films. Zeker tijdens regenachtige dagen. Dan zit ik graag voor de televisie en bekijk een dvd of Blu-ray. Nu is het tijd voor Despicable Me 2, oftewel Verschrikkelijke Ikke 2. Dat wordt lachen… die minions zijn echt ondeugend. Heerlijk ook om de titelsong, gezongen door Mainstreet, te horen. Kortom, helemaal niet erg dat het even wat minder goed weer is.

Boef opsporen

Zag jij Verschrikkelijke Ikke al? Dan herken je de gele minions zeker. Nu in Verschrikkelijke Ikke 2 is superschurk Gru van plan zijn schurken leven achter zich te laten. Hij heeft iets beters te doen, namelijk de meiden Margo, Edith en Agnes opvoeden. Net als Gru begint te wennen aan zijn rol als huisvader, wordt hij benaderd door een super-geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Gaat hij dat doen? Boeven opsporen…

De Nederlandse stemmen van de nieuwe personages uit Verschrikkelijke Ikke 2 zijn verder van o.a. Prem Radhakishun, Beau van Ervan Dorens, Geza Weisz en Frank Lammers. De film is als dvd en Blu-ray verkrijgbaar. Oh ja, er staan ook nog eens drie mini filmpjes op de dvd/blu-ray. Supergaaf!