Games / DVD's

Een duik onder water met Barbie

Als echt meisje-meisje ben ik natuurlijk dol op Barbie. Ik kan zo heerlijk met haar tutten. Haren kammen, prachtige kleding aan doen, super schoenen uitzoeken en aan haar voet schuiven en veel avonturen met haar beleven. De Barbie poppen zijn gaaf. Ik kan er uren mee zoet zijn, alleen of met mijn vriendinnen. Als we dan uitgespeeld en moe zijn, willen we chillen op de bank. Liefst met een Barbie film in de dvd-speler. Goed nieuws, want er is weer een nieuwe film uit: Barbie de Parel Prinses.

Barbie de Parel Prinses

Wat een waanzinnig avontuur! Barbie™ speelt Lumina, een zeemeermin die er van droomt om prinses te worden. Ze heeft een speciale magische kracht waarmee zij parels kan laten dansen en gloeien! Lumina, en haar beste vriend Kuda, een roze zeepaardje, gaan op avontuur naar het magische zee-koninkrijk. In het koninkrijk helpt zij haar vrienden met hun voorbereidingen voor het Koninklijke Bal. Lumina ontdekt dan dat haar magische parels de sleutels zijn tot het vinden van haar ware lot en uiteindelijk het koninkrijk kunnen redden.

Zeermeermin

Wat zou ik nu graag, net als Barbie, een duik onder water nemen… met die nieuwe Barbie pop: een Barbie Zeemeermin. Samen met deze Barbie pop zou ik alle spannende moment uit de film naspelen en natuurlijk verandert mijn mooie Barbie in een prinses. Net als in de film. Ik ben nu aan het sparen voor deze bijzondere pop, want wat lijkt mij het speciaal om op het verborgen knopje in haar parelketting te drukken…