Games / DVD's

Jop gaat naar school

Ik zit al in groep 1, maar ik vind de nieuwe app van Jop gaat naar school echt gaaf. Ik kan samen met Jop de Giraf leuke dingen leren, zoals de kleuren en de dagen van de week. Samen doen we hamertje tik en bouwen we met gekleurde blokken. Heel leerzaam, net als op school. Echt gaaf vind ik het weeklied wat in de kring wordt gezongen. Dat hebben wij niet op school, maar Jop dus wel. Ik leer met behulp van een liedje alle dagen. Bij alle oefeningen kan ik een beloning, een stempel, van de juf krijgen.

Wendag

Deze app is trouwens ook heel handig om te gebruiken als digitale wendag. Zo kunnen kinderen die voor het eerst naar school gaan een kijkje nemen hoe het er in de groep aan toe kan gaan. Want voor het eerst naar school gaan is een grote stap voor kinderen (en ook de ouders). Deze Jop gaat naar school app kan worden gebruikt als een digitale wendag om in 10 stappen door een schooldag te gaan.

Leuk weetje

Deze Jop app is genomineerd voor de Media Ukkie Award. Het is nu de derde keer op rij dat Heppi genomineerd is. In 2012: Jop gaat slapen (de winnaar ook in dat jaar), 2013: Jop gaat eten en nu 2014:  Jop gaat naar school.

 

De app Jop gaat naar school is compatible voor iPhone/iPad en Android.

Er zijn meer leuk en leerzame apps over Jop de giraf. Je kunt ze bekijken via www.heppi.nl