Games / DVD's

Voor alle K3-fans

De film K3 Dierenhotel zag ik in de bioscoop. Ik ging er samen met een vriendinnetje heen, voor mijn verjaardag. Toffe film is het hoor! Ik wil hem nog graag eens zien en dat kan vanaf nu, want K3 Dierenhotel is verkrijgbaar op dvd! Naast de film bevat de dvd ook de videoclip ‘LOKO LE’, de titelsong van de film. Maar deze heb ik al heel vaak gezien en gehoord, want je kunt ‘m ook op YouTube bekijken. www.k3dierenhotel.be

K3 Shows

Om al het leuke K3 nieuws compleet te maken… de drie dames komen ook weer naar Nederland om concerten te geven. Kijk maar: de nieuwe K3 Shows met Karen, Kristel en Josje. Ze staan dit najaar Nederland weer in een gloednieuwe show. Deze nieuwe K3 show zit vol muziek, dans en……. dromen! De leukste meisjes van de lage landen maken onder het mom ‘K3 kan het’  live op het podium de dromen van de kinderen waar.  Karen, Kristel en Josje zetten in deze nieuwe show hun beste beentje voor om alle kinderen met een grote glimlach naar huis te laten gaan.  En natuurlijk zingen zij daarbij al hun grootste hits!

Er zijn nu nog meer shows ingepland en die kaarten zijn nu in de verkoop. Tickets voor de nieuwe K3 shows zijn vanaf nu verkrijgbaar bij See Tickets: www.seetickets.nl |  0900 - 300.5555 (€0,45 ct. p.m.).