Games / DVD's

Een seizoen lang LEGO: Legends of Chima

Ik ben dol op mijn LEGO Chima. Ik bouw de meest bijzondere voertuigen en het liefst speel ik spannende avonturen na. Nu Warner Bros Home Entertainment de dvd LEGO: Legends of Chima – Seizoen 1 heeft uitgebracht kan dat nog makkelijker. Ik heb al –tig keer gekeken naar de afleveringen. Spannend! En soms best wat ‘eng’. Mijn zusje van vijf jaar mag van mij niet meekijken. Het is natuurlijk ook voor jongens. Samen met mijn vrienden heb ik de eerste dvd gekeken. In de dubbele dvd-hoes zitten zelfs vier dvd’s. Er zijn in totaal twintig afleveringen.

Pfff, eindeloos kijkplezier dus. LEGO Legends of Chima™ is een fantasie avontuur, dat zich afspeelt in het Koningrijk Chima dat bewoond wordt door verschillende magische diersoorten (die net als mensen praten en lopen) en vertelt het klassieke verhaal over goed en slecht, vriendschap en familie. Zij scheuren in gave voertuigen rond, gebruiken machines en wonen in prachtige kastelen en huizen. Maar vergis je niet, dit zijn dieren met klauwen, staarten en soms zelfs vleugels. Zij vechten wat af om de krachtige Chi te krijgen.

Ik zit op het puntje van de bank bij de eerste afleveringen. Ik ga mijn ‘beeldschermtijd’ voorbij en net als mama zegt dat de tv uit moet, is het afgelopen. Tijd om zelf met mijn LEGO Chima te gaan spelen. Morgen weer een dag, om mijn stoere dvd’s van LEGO: Legends of Chima – Seizoen 1 te bekijken.