Games / DVD's

Yes, ik leer Engels

Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper leert kinderen Engels op hun draagbare Nintendo-systemen, waarbij de verhalen tot leven komen via toegankelijke touchscreenfuncties. De opgaves gaan vergezeld door gesproken instructies, terwijl kinderen hun eigen stem kunnen opnemen om de juiste uitspraak te oefenen. Ondertussen worden ouders aangemoedigd om hun kinderen te helpen en mee te doen, bijvoorbeeld door de liedjes samen met hun kinderen te zingen en verhalen voor te lezen. Ouders die de vorderingen van hun kind willen volgen kunnen na elke set oefeningen kijken hoe ze het hebben gedaan. Voor ouders is bij elk deel ook een handige gids toegevoegd met uitleg over de oefeningen en de leermethodes die ze gebruiken. De drie delen van Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper zitten vol oefeningen die snel en eenvoudig zijn te voltooien. Kinderen worden altijd aangemoedigd om door te zetten, bijvoorbeeld met leuke stempels, zeker als de opdrachten wat ingewikkelder worden. De content gaat zo diep dat elk van de drie delen het equivalent van 30 Oxford Reading Tree-tekstboeken bevat!

 

 

Een gewaardeerd leesprogramma, dat miljoenen kinderen op jonge leeftijd Engels heeft geleerd met verhalen vol magie, avontuur en bekende personages, is per 12 september 2014 verkrijgbaar op de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen.

Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper verschijnt als serie met drie delen en verrast zowel kinderen als ouders met leuke oefeningen die ideaal zijn om kinderen op weg te helpen bij het leren van Engels als tweede taal.