Games / DVD's

Vang het kwade en vecht voor het goede!

 

Mama vindt ‘dat gevecht’ op mijn Wii maar niets. Ik vertel haar telkens dat het geen vecht-games zijn en dat ik gewoon dol ben op Skylanders. Net als de rest van de boys uit mijn klas. Skylanders zijn stoer, cool, gaaf. En ik dacht met de Swap Force helemaal hip en happy te zijn, maar nu blijkt het nog toffer te kunnen met de nieuwste Skylanders Trap Team. Dit is niet zomaar een nieuwe variant op de game, Skylanders Trap Team is de eerste console game die de volledige AAA ervaring op console én tablet aanbiedt! Wauw.

Verzamelen

Ik schrok wel even, want ik dacht dat ik mijn Skylanders-verzameling in de kast kon zetten na de lancering van het nieuwe Skylanders Trap Team. Maar het blijkt gelukkig speelbaar met alle personages uit eerdere games, Skylanders SWAP ForceTM, Skylanders GiantsTM en Skylanders Spyro’s Adventure®. Pfieuw, ik kan dus rustig door verzamelen want het betekent dat je met meer dan 175 figuren de slechteriken kunt verslaan en vangen. Want alles blijft natuurlijk draaien om het goed en kwaad. De Trap Masters zijn de helden en zij gebruiken krachtige wapens om zo Skylands’ gevaarlijkste slechteriken zoals Kaos te verslaan. Voor mijn moeder praat ik nu al abacadabra, maar mijn vrienden begrijpen precies waar ik het over heb als ik het over speciale Skylanders krachten heb.

Deze game biedt splinternieuwe  Skylanders en ook duiken oude, favoriete Skylander-karakters weer op. Ook introduceert Skylanders Trap Team de Skylanders Minis: zestien kleine maar oersterke Skylanders, die klaar zijn om de strijd aan te gaan met alle boeven. Echt tof vind ik de allernieuwste Eon’s Elite collectors’ toys, met een metallic afwerking op gouden look.

Skylanders Trap Team is beschikbaar op Xbox 360™  en Xbox One™, PlayStation® 3 en PlayStation® 4, Nintendo’s Wii™ en Nintendo’s Wii U™. Daarnaast verschijnt er een uniek avontuur voor de Nintendo 3DS™ spelcomputer. Daarbij is de complete console gaming experience voor het eerst beschikbaar voor tablets, met een Starter Pack dat iPad®, Kindle Fire en Android tablets ondersteunt. www.skylanders.com