Games / DVD's

Fantastische figurines

Natuurlijk heb ik al eerder de Disney Infinity 2.0 in de speelgoedwinkel gezien en in tv-commercials. Maar wij hebben thuis een Wii en dus ben ik op die games gericht. Toch bleef die Disney Infinity game lonken en nu ik het laatst bij een vriendje thuis heb gespeeld wil ik heel graag zelf zo’n Disney Infinity 2.0 en zullen we dus om moeten naar een andere spelconsole bijvoorbeeld: PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One en Xbox 360, Wii U™. Maar het schijnt ook gespeeld te kunnen worden op iOS-tablets en smartphones en online op pc. Dat wordt dus sparen…

Deel je werelden

Kijk je even mee? Je kunt echt veel doen met de game en de figurines. Je bouwt je eigen wereld. Zoals die van Aladdin en Jasmine. Gaaf toch! In de Toy Box modus van Disney Infinity 2.0 kun je dus je eigen werelden maken en bouwen volgens je eigen regels. Onbegrensde en fantasierijke werelden… Voor de allereerste keer kan je ook Marvel superhelden in dezelfde wereld gebruiken met Disney-personages. Met de nieuwe creator tool kan je snel en gemakkelijk je eigen werelden, spellen en parcours maken en personaliseren in de Toy Box modus. Deel je werelden met maximaal 3 vrienden en speel samen (internet toegang is hiervoor noodzakelijk). Daarnaast kun je ook op een gedeeld scherm met 2 spelers spelen. Je hoeft alleen een figurine naar keuze op de basis te plaatsen om de Toy Box modus te activeren. De Toy Box modus is aanwezig in Disney Infinity: Marvel Super Heroes die sinds 18 september verkrijgbaar is en ook de Avengers Play Set bevat. Wie wil kan vanaf nu ook de Disney Infinity: Disney Originals Toy Box Combo Pack kopen, waarbij de Toy Box modus ook inbegrepen is samen met Merida, en Stitch en twee Toy Box Game Discs die geheel in het thema staan van deze twee figurines.

Figurines sparen

Ik vind al die Disney figuren zo gaaf. Die zou ik zeker gaan sparen. En… wie al veel personages verzameld heeft van de eerste Disney Infinity game kan zijn verzameling gewoon voortzetten: al die figurines zijn ook speelbaar in de Toy Box 2.0 modus. Speciaal om de Toy Box nog leuker te maken worden voor deze editie een heleboel nieuwe Disney-personages geïntroduceerd. Deze nieuwe figurines zijn enkel speelbaar in de Toy Box 2.0 modus. Dan heb ik het over Aladdin en Jasmine, Donald Duck, Stitch & TinkerBell, Merida en Maleficent.