Games / DVD's

Dogadiers

 

Dogadiers? Wat zijn dat nou weer?! Het klinkt trouwens wel spannend: De Drie Dogadiers. Het is een nieuwe dvd met drie honden op de voorkant. Als je de trailer even bekijkt (klik hier) zul je begrijpen dat deze schattig witte hondjes ons kerstfeest gaan redden…

Cadeautjes bewaken

Wij houden er van, van echte feelgood films rondom Kerstmis. Dan gaan we lekker met het gezin op bank en stoel hangen, we bakken er zelf wat popcorn bij en duiken in de familiefilm. Nu dus in De Drie Dogadiers. Deze film maakt onze druilerige en grijze zondagmiddag zonnig. Want wat zijn die hondjes gaaf! Wagos, Barkos en Arfamis (tja, wat een namen hè?) blijven op het huis passen als hun baasje de dag voor Kerstmis plotseling op zakenreis moet. Zij passen niet alleen op het huis, maar absoluut ook op de cadeautjes.

Wagos let op de kerstboom, Barkos lijkt dan wel te liggen snurken bij de cadeautjes… hij bewaakt ze met zijn leven. En verteller Arfamis bewaakt het kasteel, ehhh huis. Je voelt het misschien al aankomen… er komen dieven binnen en nemen alle cadeautjes mee, plus de kerstboom! De film heeft hier al een hoog ‘Home Alone’ gehalte en dat maakt de film hartverwarmend. Toch laten de drie witte hondjes het er niet bij zitten en gaan achter de boeven met de cadeaus aan. Gaat dat goed aflopen?... vast wel toch, het is een kerstfilm.