Games / DVD's

Masters of Spinjitzu

Heerlijk, heel veel afleveringen lang LEGO Ninjago kijken. Vier helden bereiden zich voor op een nieuwe vijand. Oftewel… Masters of Spinjitzu. Ik ben zelf dol op de Ninjago LEGO poppetjes, dus hoe gaaf is het dat ik het nu op tv kan bekijken (en daarna kan naspelen). Ik start de eerste dvd (er zitten 2 dvd’s in de hoes) en om eerlijk te zijn schrik ik even. Het is Engelstalig en Nederlands ondertiteld. Ai, dat wordt dus werken. Maar ik blijk er snel aan gewend.

Seizoen 1

De dvd LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu – Seizoen 1 is vanaf 28 januari verkrijgbaar . Het is een dubbel dvd, met 13 afleveringen. Wauw. Vier Ninja helden gaan op avontuur om de wereld te redden. Heeft een van hen het in zich om de Groene Ninja te worden en de wereld van Ninjago tegen gevaar te beschermen?

 

De wereld van Ninjago is in gevaar, nu een leger van skeletten uit de onderwereld zijn binnengedrongen, onder leiding van de kwade Lord Garmadon. Het leger heeft als doel het veroveren van de vier wapens van Spinjitzu. Vier helden bereiden zich voor om tegenover de nieuwe vijand te staan. De Ninja helden Kai, Jay, Zane en Cole voegen Lloyd Garmadon toe aan hun team, de zoon van hun aartsvijand om de wereld te redden. Volgens een oude legende zal een Ninja opstijgen boven de rest en de Groene Ninja worden…. Wie zal het worden?