Games / DVD's

Jack bestelt een broertje

We lazen al veel over Jack toen zijn verhaal in de bioscoop draaide. Helaas waren wij er niet op tijd bij en was de familiefilm niet meer in de bios te zien. Gelukkig is Jack bestelt een broertje vanaf nu verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Video on Demand. Yes. Ik zeg: popcorn maken, neerploffen op de bank en ‘play’.

Met konijnenoren

Wat een heerlijke chaos is het in het huis waar Jack (8) woont. Het heeft daar wel iets weg van het Gaaf voor Kinderen-huishouden. Behalve dan dat Jack met zijn twee moeders woont. Hij is enig kind en vraagt ieder jaar voor zijn verjaardag een broertje. Als hij voor zijn achtste verjaardag een Broer Konijn krijgt is hij teleurgesteld. Hij wil geen konijn, hij wil een echt broertje. Ondertussen draagt het blonde jochie altijd zijn twee konijnenoren en raakt hij gehecht aan zijn grote konijn. Maar hij blijft hopen op een broertje! Als zijn moeders hem uitleggen dat het heel lastig is voor twee mama’s om een kindje te krijgen gaat Jack zelf op zoek naar ‘willies’. Hij denkt op internet een broertje te kunnen bestellen. Of dat gaat lukken… dat moet je zelf lekker gaan bekijken in deze gave film.

 

 

 

Georgina Verbaan (Hartenstraat, De Marathon) en Jelka van Houten (Jackie, Midden in de Winternacht) spelen de hoofdrollen van de moeders Lea en Sanne in deze kleurrijke film waarin hun zoontje Jack heel graag een broertje wil. De hoofdrol van Jack wordt gespeeld door de innemende, jonge debutant Matsen Montsma. De film heeft verder nog een sterrencast met acteurs als Patrick Stoof, Gijs Naber, Tygo Gernandt, Lies Visschedijk en Eva van de Gucht.