Games / DVD's

Mii-personages…

Sinds wij het Nederlandstalige Tomodachi Life spel hebben, ben ik mijn Nintendo 3DS regelmatig kwijt aan mijn moeder. Zij vindt het zo grappig om romantische en gekke avonturen te maken met haar Mii-personage. En ik vind het ook echt grappig. We spelen soms tegen of met elkaar en maken elkaars personages in de war. Want in Tomodachi Life kun je elk Mii-personage maken die je maar wilt, dus van je ouders, broer of zus en vrienden. Ook gaaf: ik heb een personage gemaakt van Justin Bieber. In het spel woon je samen op een eiland en maak je de gekste avonturen mee. Zo kun je met elkaar op een podium een hardcore nummer spelen en zingen, of krijg je een relatie met bijvoorbeeld je idool of een goede vriend.
Leven op een eiland
Het Mii-personage van mijn moeder is druk bezig. Ze leeft dan wel op en het eiland in de game, ze is ook daar verliefde op mijn vader. Maar het grappige… ik kan ze beïnvloeden. Zo moet mijn vader in het spel mee naar een dansfeest (dat zou hij in het echt nooit doen) en moeten ze een baby opvoeden. Maar bovenal zijn ze als paartje heel verliefd. Ik ben in de game nog op zoek naar een leuk personage. Kortom, wij ‘vechten’ hier thuis om de DS.

 

Met de persoonlijkheidstest op de Nintendo-website kun je je eigenschappen en persoonlijkheden ontdekken die het beste passen bij jouw Mii-personage. De persoonlijkheidstest laat jou via een aantal grappige vragen en situaties ontdekken welke van de kleurrijke persoonlijkheden je eigen Mii-personage in het spel zou kunnen hebben. De resultaten beschrijven de eigenschappen van je personage in Tomodachi Life, en geven ook aan welk interieur, outfit en ander persoonlijkheidstype in het spel perfect bij je zouden passen. Je kunt de resultaten heel makkelijk delen via social media – en vrienden uitnodigen om uit te zoeken wat hun persoonlijkheidstypes zijn!
Het spel is geschikt voor de Nintendo 2DS- en Nintendo 3DS-systemen.