Games / DVD's

Minecraft: Story Mode

Ik heb mijn Wii ingewisseld voor een Xbox, mede omdat ik dan lekker kan ‘minecraften’. Al speel ik het in de praktijk vaak op mijn iPad Mini. Maar, mhhmmm, ik spaar nu voor een eigen laptop want die nieuwste game Minecraft: Story Mode is wel super gaaf. En wij hebben die uitgetest op de pc.
Zelf vormgeven
Beleef een compleet nieuw avontuur in de geweldige wereld van Minecraft! Ik bepaal gewoon zelf het verloop van de game… Speel de rol van Jesse, die samen met zijn vrienden een spannend avontuur onderneemt om de Order van de Steen te vinden en daarmee de wereld van vergetelheid redden. We gaan op avontuur door Overworld, door de Nether, naar het Einde en verder?!  ER is zoveel mogelijk. En het grappige… mijn ouders snappen zelf helemaal niets van Minecraft. Ik heb mijn moeder pas laten zien hoe ik in razendtempo een zwembad kan maken. Dat vindt ze knap en toen besloot zij dat ik per dag 10 minuten langer mag gamen.

 

Minecraft: Story Mode is een geweldig en grappig avontuur, waarmee je de wereld van Minecraft op een andere manier kunt ontdekken. Telltale, de makers van Minecraft: Story Mode, brengen een uitdagend verhaal en de mogelijkheid van spelers om een unieke versie van het Minecraft universum te beleven, boordevol humor. Minecraft: Story Mode is een vijfdelige serie, bestaande uit verschillende afleveringen die als standalone game werkt en beschikbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en PC.