Games / DVD's

Ahhhh… dat Ice Age eikeltje

Eigenlijk hebben wij om iedere Ice Age film erg gelachen. Vooral de trailers in de bioscoop zorgen er áltijd voor dat de kinderen roepen ‘daar willen we heen’. En dus gaan we. Toch  hebben we Ice Age 5: Collision Course gemist. Gelukkig maken we dat nu goed met de dvd!
Kettingreactie
We gaan er eens goed voor zitten. Tv aan, dvd in de speler, theetje met een koekje erbij en go. Met het gezin zitten wij voor de televisie te kijken naar Ice Age 5. Iedereen lijkt wel zijn of haar favoriet te hebben, van Sid tot Manny. Maar Scrat en zijn eikeltje blijven voor hilarische momenten zorgen. Heerlijk! Ja hoor, de eikel is weer ongrijpbaar en Scrat rent zich rot, maar het gaat mis… en nu echt mis. Het eikeltje lijkt in de ruimte te verdwijnen… Scrat krijgt ‘m net niet te pakken en brengt per ongeluk een kosmische kettingreactie teweeg. Wat een ramp! De wereld van Ice Age dreigt te veranderen. Om zichzelf te beschermen tegen dit gevaar moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen ze aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke vrienden ontmoeten.
Kijkplezier voor de hele familie!
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft de dvd Ice Age 5: Collision Course weg.
 
Ice Age 5: Collision Course is vanaf 16 november verkrijgbaar op DVD en (3D) Blu-ray.

Er is ook een boek
De avonturiers moeten in Ice Age Collision Course  hun allergrootste uitdaging aangaan: voorkomen dat een asteroïde hun thuisplaneet verwoest. Met dit boek van Kosmos Uitgevers en de gratis app zorgt Augmented Reality-technologie (AR) ervoor dat de Ice Age-figuren in 3D-animaties tot leven komen. Met een mobiel kun je maar liefst negen interactieve spelletjes doen. Alle kleurrijke personages komen in dit boek aan bod en kun je door middel van de app laten rondlopen, of -stampen natuurlijk. Laat Crash en Eddie bijvoorbeeld eens hun gekke capriolen uithalen, of de publiekslieveling Sid. Manny, Ellie en dochter Peaches vormen een aaibaar gezin, maar laten met hun vele kilo’s wel wat sporen na… Tover de figuren tot leven en ontdek het zelf!

Maak kans op de dvd!
Vraag: Wie is jouw favoriet in Ice Age?
Je kunt tot 1 december 2016 het formulier invullen.
Beeldmateriaal: ICE AGE: COLLISION COURSE TM & © 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved. © 2016 Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC. All Rights Reserved. TWENTIETH CENTURY FOX, FOX and associated logos are trademarks of the Twentieth Century Fox Film Corporation and its related entities.
De winnaar woont in Nijeholtpade en krijgt de dvd opgestuurd.