Games / DVD's

Alleen op de wereld op dvd

Heb jij in december 2016 naar Alleen op de wereld gekeken op NPO Zapp. Wij zaten er om 18 uur telkens klaar voor, maar december is een hectische maand waardoor wij regelmatig een aflevering hebben gemist. Jammer want de serie was echt bijzonder voor het hele gezin. Vandaar dat het superfijn is dat op 14 februari 2017 de dvd van Alleen op de wereld verschijnt. Dan kunnen we maar liefst 20x de aflevering van 10 minuten bekijken.
Het verhaal van Remi
Het verhaal over Remi, de vondeling, is je vast wel bekend. Het originele boek is geschreven door Hector Malot en het verhaal voor de serie is geschreven door Mieke de Jong, Anne Hofhuis en Myrande Jongeling. De hoofdrol van Remi wordt gespeeld door Julian Ras (je kent hem vast wel uit Dummie de Mummie). Remi is op zich een gewone jongen. Hij woont bij Betty Barbarin, die hem heeft gevonden. Vondeling Remi groeit dus op bij deze moeder, ze hebben het fijn samen. Tot hij zijn elfde verjaardag viert en er een vrachtwagen voor hun huis stopt. De man van Betty is na jaren terug en neemt Remi mee voor een tochtje… en laat hem achter op een benzinestation. Wat een schrik! De nu elfjarige Remi wordt voor de tweede keer in zijn leven gevonden, nu door Vitalis. Een oudere man die met zijn dieren in een busje leeft. Samen gaan zij op avontuur en Remi probeert geld te verdienen door op zijn trompet te spelen. Vitalis meent dat hij eerst flink moet oefenen. Hoor hoe Remi snel vordert in dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=meLHZ5exUy0
Samen hebben Remi, Vitalis en de dieren al snel vrienden gemaakt… en beleven zij mooie avonturen.

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Just4Kids de dvd Alleen op de wereld weggeven.
 
Maak kans op de dvd Alleen op de wereld!
Noem nog een andere titel van een film voor kinderen van Just4Kids. Je vindt de hele reeks dvd’s voor kinderen in de winkel.

Je kunt tot 20 februari 2017 meedoen.
 Winnaars:

C. van Dijk in Bunschoten Spakenburg, A van Noorloos in Sleeuwijk, K. Niewold in Lelystad, M. de Graaf in Schagen en I. Mouton in St-Kruis (B).