Games / DVD's

Super Wings op dvd

Ken je de wereldreizen van Super Wings al?
In deze animatieserie staan Jett, het rode vliegtuigje, en luchtverkeersleider Jimbo centraal. Vanaf de Wereld Luchthaven versturen zij pakketjes naar kinderen over de hele wereld. Zij leren je via hun avonturen dus op een speelse manier meer over andere landen. Een ideale voorbereiding op je vakantie dus.
Op reis
De leden van het Super Wings-team leren samen met de kinderen thuis over verschillende culturen, gebruiken, bezienswaardigheden en een paar woorden van de taal van het betreffende land. Met recht Gaaf voor Kinderen… De serie is vanaf 11 juli 2017 op dvd verkrijgbaar, zodat je op ieder gewenst moment – misschien wel op reis tijdens de autorit of vlucht naar je vakantiebestemming – naar de serie kunt kijken.
De serie is op tv te zien bij RTL Telekids en is erg populair bij kinderen tussen de drie en negen jaar. 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 5 lezers bij maken met de dvd Super Wings!
 
 
 
Wereldbestemmingen
Tijdens zijn reizen komt Jett onvoorziene uitdagingen tegen. Als het hem niet zelf lukt om dit probleem op te lossen, schakelt hij de hulp in van het Super Wings-team.
Dit team bestaat uit verschillende vliegtuigen, die ieder hun eigen speciale krachten hebben. Ze werken altijd samen, waardoor er hechte vriendschappen ontstaan.
 
Maak kans op de dvd Super Wings Aloha avontuur!
Vul voor 2 augustus 2017 op het formulier in naar welk land jij hoopt dat Jett vliegt voor een avontuur.
 

De winnaars heten:

Alexandra L uit Vaals

Linda S uit Nederweert

Dennis K uit Zwaag

Maaike W uit Ede

Nancy van H uit Wijhe