Games / DVD's

Het verloren dorp van de Smurfen

Ergens begin 2017 zagen wij De Smurfen en het verloren dorp – met een 3D-brilletje op ons neus - in de bioscoop.

Wat een spannend en leuk verhaal, vooral over Smurfin, Klungelsmurf, Brilsmurf en Potige Smurf. Zij ontdekken – als zij stiekem tóch dor het verboden bos gaan – een dorp vol roodgemutste vrouwelijke Smurfen. Yes, Smurfin is dus niet meer alleen. Voor zij trouwens in het verloren dorp komen ontmoeten ze allemaal mysterieuze wezen. Dát ziet er prachtig uit in de film.

Meer vrouwelijke Smurfen

In de bioscoop hebben wij al genoten van de Smurfen-film, maar nu de dvd is verschenen kunnen we nog heel vaak dit Smurftatstische avontuur beleven. We zitten op ons puntje van de stoel als Gargamel Smurfin gevangen neemt. Gelukkig kunnen haar vrienden haar bevrijden, maar inmiddels is hun interesse gewekt voor een geheim Smurfendorp. Stiekem gaat het viertal op zoek naar het verloren dorp en passeren het verboden bos. Wat ze daar gaan zien… stoere, vrouwelijke Smurfen, onder leiding van Smurfwilgje. Wat zal Grote Smurf hier van vinden?

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 3x de dvd De Smurfen en het verloren dorp weggeven.  

 

Je kunt tot 20 augustus 2017 meedoen. © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc., Sony Pictures Animation Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Zoals altijd op een dvd is er bonusmateriaal te vinden.

Zo kunnen we meedansen en –zingen op de hits uit de film: I’m a Lady en Song You Will Always Find Me In Your Heart, bekijken we de mini-keuken van Baksmurf, leren we onze nagels versmurfen én krijgen we een sneak peek van de nieuwe film De Emoji Film.

Ook gaaf om te weten… wie sprak welke stem in:

Gargamel door Tygo Gernandt

Klungelsmurf door Kees Tol

Smurfen door Pip Pellens

Potige Smurf door Johnny de Mol  

Wil jij de dvd over de blauwe vrienden winnen?

Deze film is vanaf 7 augustus beschikbaar op DVD, Blu-ray, On Demand en digitaal.

Maak kans door op het formulier in te vullen wie de stem inspreekt van Grote Smurf EN noteer waarom jij dol bent op de Smurfen.