Games / DVD's

The Boss Baby op dvd

Heb jij de film The Boss Baby in de bioscoop gezien? Wij zagen wel de hilarisch leuke trailer, maar de echte film hebben wij helaas net gemist. Niet getreurd, zo blijkt nu, want vanaf 6 september 2017 is het komische verhaal over de baby in zijn zwarte pak verkrijgbaar op 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD. 
Popcorn
Om te vieren dat The Boss Baby nu ook thuis te bekijken valt hield 20th Century Fox Home Entertainment een klein feestje voor bloggers. De kinderen kregen een spannende spionnentraining in het Vondelpark in Amsterdam en daarna genoten we – met een beker popcorn bij de hand – van de screening van de film. Wat hebben we gelachen! En wat zijn we nu blij dat we de familiefilm nog een keer, en nog een keer, en nog wel een keer, thuis kunnen bekijken op dvd.
 
Tim en zijn nieuwe broertje
Okay, heel in het kort waar de film over gaat: De zevenjarige Tim Templeton is een blij en tevreden jongetje die altijd vol liefde door zijn ouders wordt opgevoed. Tot er opeens een klein broertje met een taxi wordt afgeleverd. Zijn ouders zijn dolblij, maar Tim ziet meteen dat het een ‘rare baby’ is met een zwart pak, horloge en aktetas. Al snel is de baby de baas. Letterlijk! Tim’s ouders kijken nog amper naar Tim om.
En dan komt Tim erachter dat zijn broertje als Boss Baby op een geheime missie is. Het nieuwe broertje wil aan de zakelijk top van Babycorp komen. Tim wil hem daar best bij helpen, als Boss Baby daarna maar vertrekt. Samen gaan zij op avontuur en ontdekken dat zij elkaar toch stiekem wel erg leuk vinden. 
 
 
 
 
Vanaf 6 september is The Boss Baby dus verkrijgbaar op 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD.
Wat wij altijd zo gaaf vinden, zijn de ‘extra’s’.
Dus lachen wij om de Forever Puppy-infomercial en nog harder om de ‘verwijderde scènes van The Boss Baby’.