Games / DVD's

De Leukste Kids Hits 2017

Okay, we hebben Spotify en YouTube om muziek te luisteren. En toch… is een cd soms ook heel fijn om te draaien. Of om te verzamelen!
Cd-verzameling
Zo ‘sparen’ wij de cd’s van Kinderen voor Kinderen en De Leukste Kids Hits. Dat doen wij al een paar jaar en het bevalt prima. Je trekt een cd uit het rek, hup in de cd-speler en zingen en dansen maar.
Nu is de nieuwste De Leukste Kids Hits van 2017 net uit en dat is weer extra genieten. Twee cd’s lang met veertig toffe hits. De belangrijkste hits van dit moment…
Gaaf cadeau
Genoeg gaafs, van Sarah & Julia en Vajèn & Rein tot OG3NE en Mylène & Rosanne. En onze favoriet op dit moment ‘gruwelijk eng’ van Kinderen voor Kinderen. Of wat te denken van Hart Beat van Den Bosch, en Almost had it all van Maan. Yeah. Lekker swingen op de beats van Armin van Buuren en rappen met Ali B.
Ook voor jonge kinderen staan er hits op, van Sinterklaasliedjes tot Super Kids hits als Barbie en De juiste weg. Deze dubbel cd is een gaaf cadeau voor de decembermaand, voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.
 
 
 
Je kunt alle tracks zien op Bol.com
 
.