Games / DVD's

Vrolijke Sinterklaasliedjes meezingen

Sinterklaasliedjes… ze zijn er in vele soorten en klanken. Bij opa en oma luisteren we nog naar een cd met Sint-liedjes met van die hoge kinderstemmetje. Een beetje ouderwets…

Dus, hebben wij een nieuwe cd aangeschaft: Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits 2017. Alle pepernoten nog aan toe, dat is wel even andere muziek. Lekker vrolijk!
We zingen de bekende nummers als Rommel de Bommel, Zie ginds komt de stoomboot en De zak van Sinterklaas zo mee.
De bekende Sinterklaasliedjes zijn voorzien van een gezellige beat waar je op mee kunt dansen en zingen. Dave Dekker zingt met Stay Tuned samen en dat levert fijne ritmische R&B songs op.
Oud en nieuw
Op de cd staan hits, gezongen door Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak!, Dave Dekker en Kinderen voor Kinderen. Hippe uitvoeringen van klassieke Sinterklaasliedjes én nieuwe hits.

Opvallend vinden wij de nieuwe song van Mylène en Rosanne. In eerste instantie valt ‘ie op omdat na vier swingende liedjes opeens een rustig nummer volgt. Als we daarna naar de tekst luisteren, krijgen we kippenvel, zo mooi. Want de meiden vragen in Sinterklaasje, heb je even om vrede in de wereld.

De meiden zeggen zelf: “Ons liedje gaat over dat wij graag al het nare in de wereld weg willen hebben en hierbij vragen wij de hulp van Sinterklaas. We hoeven dan geen cadeautjes, want vrede is het mooiste cadeau wat hij ons kan geven. We vinden dat ons liedje een mooie boodschap heeft, namelijk dat iedereen lief is voor elkaar!”
 

De nieuwe liedjes zijn geschreven en geproduceerd door onder andere Tjeerd Oosterhuis, Robert D. Fischer, Tjeerd van Zanen, Edwin de Groot en Rick en Linda Pols.
Videoclips
Voor de nieuwe liedjes van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker zijn videoclips opgenomen in het Pietenkasteel van Sint en co.
Bekijk deze door naar de YouTube-pagina van De Leukste Kids Hits te gaan.
Je kunt de muziek ook downloaden via C9Kids.lnk.to/SintHits.