Games / DVD's

Mees Kees De Serie

Yes, meer Mees Kees!

De vier succesvolle bioscoopfilms met de avonturen van Mees Kees en zijn klas, hebben wij natuurlijk gezien. Wij krijgen er geen genoeg van. Blij waren wij dus toen wij ontdekten dat Mees Kees op Zapp TV kwam, in series. Heel wat zondagochtenden hebben wij genoten van ‘de nieuwe’ Mees Kees (gespeeld door Leendert de Ridder – hij was in de laatste film ook al te zien). Toch hebben wij wel een paar afleveringen gemist…
24 afleveringen
Half november 2017 is de dvd met wel 24 afleveringen met de leukste meester van Nederland verschenen: Mees Kees De Serie.

Zalig om Meester Kees en zijn leerlingen te zien in De Serie.
Weet je wel hoe lang je tv kunt kijken als je deze dvd hebt?

Wel 24 x 25 minuten. Dat is heel veel Mees Kees… en Dreus natuurlijk. Stiekem genieten wij van dit rare schoolhoofd, hilarisch gespeeld door Sanne Wallis de Vries. Dreus is het vaak niet eens met de manier van lesgeven van de jonge meester. Terwijl je aan alles merkt dat spelenderwijs lesgeven veel beter aanslaat in de groep.
Alle leerlingen barsten van de energie en creatieve ideeën, waardoor herkenbare thema’s als pesten, verliefd zijn, feesten, schooluitjes en sponsorlopen, altijd een positieve draai krijgen.