Games / DVD's

Kerst met Mariah Carey

Kerstliedjes… er is ruime keus. Maar één van de meest bekende songs is wel All I Want For Christmas is You, gezongen door Mariah Carey. Bij ons thuis zingen we dan lekker hard mee (met de overige liedjes van deze zangeres trouwens niet, veel te hoog).
Kerst-dvd
Ook aan kerstfilms is er ruime keus. Heerlijk genieten in de bios, of lekker thuis op de bank voor de tv. Wat nu zo handig is, is dat hét kerstlied in een superschattige animatie is verwerkt. Mariah Carey’s All I Want For Christmas Is You. De dvd is sinds eind november 2017 verkrijgbaar en wij keken de film afgelopen weekend. Gezellig thuis, op die bewuste bank, dekentje over de benen, kaarsje aan, thee en chocolade paraat… en ‘play’.
Schattig puppy
In de hoofdrol natuurlijk: Mariah. Een kleine, jonge versie met prachtige, lange haren. Wij bekeken de Nederlandstalige versie. De Engelstalige versie is – hoe verrassend – ingesproken door Mariah Carey zelf. De liedjes zijn natuurlijk allemaal van haar!


Het verhaal in het kort: kleine Mariah vraagt al jaren aan de Kerstman een puppy. Haar ouders willen geen hondje, dus tot deze Kerstmis is er geen pup in huis gekomen. In de dierenzaak ziet Mariah, samen met haar oma, dé meest schattige pup ever. Ze noemt haar Prinses en nu hoopt Mariah dat zij dit allerliefst hondje gaat krijgen. Haar vader laat haar kerstwens dit jaar in vervulling gaan, maar uit de doos komt niet Prinses, maar Jack. Een ondeugend hondje dat Mariah in moeilijke situaties brengt. Ze heeft eindeloos geduld met Jack, maar als Jack er tijdens de modeshow een puinhoop van maakt raakt haar geduld ook op. Oei, dat voelt het kleine hondje en hij loopt weg…
Als dat maar goed komt.
Wij vinden Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You een gezellige feel-good familiefilm. Genieten!
Wil je nu alvast een stukje uit de film zien? Check de trailer.