Games / DVD's

Stoere stier… met klein hartje

Als we schrijven ‘stoere stier met klein hartje’ dan hebben we het natuurlijk over Ferdinand. Eind 2017 heeft de grote, lieve stier ons hart gestolen in de bioscoop. En sinds 18 april 2018 kunnen we de animatiefilm Ferdinand eindeloos terug kijken want de dvd is er (de Blu-ray dus ook).


Spanje door Ferdinand’s ogen
Het verhaal kennen jullie misschien ook al, maar wat wij aan een dvd zo leuk vinden zijn de vele extra’s. Zo keken wij al hoe ‘Het Stierenrennen’ als animatie ontstaat en Ferdinand’s Gids voor Gezond Leven met John Cena is ook erg leuk om te zien. En niet te vergeten Spanje door Ferdinand’s Ogen en Dansles met Ferdinand.
Stierenfokkerij
Okay, in het kort waar de film over gaat: FERDINAND de stier is anders. Hij is geboren op een stierenfokkerij in Spanje. Het is de bedoeling dat hij de arena in gaat voor stierengevechten. Het jonge kalfje ziet dit niet zitten, ontsnapt en vindt zijn thuis op de boerderij van de vrolijke Nina en haar vader. Hier geniet hij van het zorgeloze leven in de wei vol bloemen en groeit hij uit tot een gigantische, blije stier… tot hij wordt gescout door stierenvechters.


Deze film wil je zien! Ferdinand is niet voor niets genomineerd voor de Oscar en Golden Globe: Beste animatiefilm.


Extra gaaf om te weten… Kickbokser Rico Verhoeven sprak de stem in van Ferdinand. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft 1x de dvd Ferdinand weg!

 

Maak kans op de dvd!

Noteer voor 28 april op het formulier een kop van een artikel uit onze rubriek Op Stap

Winnaar:

Toeval bestaat niet... 

Maar de winnaar woont in een plaats waar ik nog nooit van had gehoord, maar wel mijn naam draagt! 

Marit en Bjorn in Marijenkampen.

beeld: Twentieth Century Fox Home Entertainment