Games / DVD's

Game FIFA 19


Zoals veel gamers ongetwijfeld weten is op 28 september 2018 de standaard editie van EA SPORTS FIFA 19 verschenen. Heel wat jongens hebben hun zakgeld geïnvesteerd in deze voetbalgame, en wat is het weer een geslaagde versie. Onze tester, de 12-jarige Mees, kon zijn geluk niet op met de PS4-code voor FIFA19. Hij ging meteen aan de slag… hij had nergens anders meer tijd voor. Gamen, gamen en nog eens gamen.
UEFA Champions League
De eerste week zijn er dan ook veel vrienden bij zijn PlayStation 4 aangeschoven om samen FIFA 19 te spelen, en ook online is er heel wat gevoetbald.

Zijn social media is ermee gevuld en voor GaafvoorKinderen.nl schrijft Mees deze korte review:
 
“Ik speel al heel lang FIFA, eerst op de Xbox en nu op de PlayStation 4. Ik vind van FIFA 19 cool dat je de Champions League, Europa League en Super Cup kan spelen, met een club die je zelf wilt. Je kan nu ook instellen dat je zonder regels speelt… en ook 3 wedstrijden achter elkaar spelen. Ik speel het veel met mijn vrienden, dan speel ik vaak zonder regels of ultieme team. Het ultieme team is, dat je zelf een team kan maken om wedstrijden te spelen. Je krijgt ook geld, de wedstrijden zijn cooler geworden door de sfeer in het stadion.
Oh, en je kan met de Chinese teams spelen! Wat ook gaaf is, de eredivisie spelers hebben een echter gezicht gekregen dan in de vorige edities.”

Voetbaliconen
Ook speciaal aan de 2019 versie: Alex Hunter keert terug voor een nieuw avontuur in The Journey. Maar wellicht veel gaver, er zijn nieuwe iconische voetbalsterren toegevoegd aan FIFA19. Je kunt nu voetballen met Johan Cruijff en Clarence Seedorf.

Meer over de game… EA SPORTS™ FIFA 19 is op 28 september 2018 officieel gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en PC. De game wordt aangedreven door de Frostbite™-engine en bevat voor het eerst in de historie van de franchise de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup. FIFA 19 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania.
 
Via appie
Nieuw dit jaar was ook de verkrijgbaarheid via Albert Heijn, de EA SPORTS ™ FIFA 19 Champions Edition voor PlayStation 4 was er zelfs vóór release!

Dirk Scholing, Country Manager Benelux bij Electronic Arts: ‘Wij zijn bij EA altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze producten toegankelijk te maken. Naast het aanbieden van de producten in de winkels, heeft Albert Heijn een sterk online platform dat perfect aansluit op onze strategie voor de toekomst. Dit is een goede start van een mooie samenwerking tussen Albert Heijn en Electronic Arts.’

Marit van Egmond, commercieel directeur Albert Heijn: ‘Naast de dagelijkse boodschappen willen we onze klanten verrassen met andere producten en diensten zoals schoolspullen, tickets voor dagjes uit en nu ook games. We vinden het daarom fantastisch dat we FIFA 19 als enige supermarkt kunnen aanbieden en kijken uit naar de verdere samenwerking.’