Games / DVD's

Dans je mee?!

Doe jij ook graag een dansje? Dans dan lekker meet met de muziekgameserie Just Dance 2019!
Bij de nieuwste versie, dus Just Dance 2019, dans je op zo’n 40 nieuwe nummers. Denk aan gloednieuwe hits als ‘Finesse (Remix)’ van Bruno Mars Ft. Cardi, ‘One Kiss’ van Calvin Harris & Dua Lipa en Ben ‘Bum Bum Tam Tam’ van MC Fioti, Future, J Balvin, Stefflon Don & Juan Magan, en klassiekers zoals ‘Rhythm Of The Night’ van Ultraclub 90.
Voor jongste dansers en prof-dansers
Dit keer zijn er verschillende modi, waaronder: World Dance Floor, waar spelers online met elkaar kunnen dansen;  Sweat Modus, waar je de calorieën er vanaf kan zweten; en Kids Modus, speciaal uitgezochte nummers en dansroutines voor de jongste dansers.
Zelf zijn wij wel dol op de dansjes met elkaar! Maar wat wij ook top vinden…. Just Dance 2019 is een actief en sportief spel dat kinderen op een leuke manier bezighoudt, zeker met dit koude weer is het een gezonde bezigheid waarbij je lekker binnen kan blijven.
Gratis demo
Goed nieuws voor als je de muziekgame niet meteen wilt/kunt kopen. Er is een gratis demo van Just Dance 2019!
Iedereen kan nu dansen op ‘One Kiss’ van Calvin Harris & Dua Lipa op Nintendo Switch (via de Nintendo eShop), PlayStation 4 (via PlayStation Network) en Xbox One (via de Xbox Live Store). Later deze maand is de demo tevens beschikbaar voor Nintendo Wii U. Ook spelers zonder camera of accessoires genieten van de demo dankzij de Just Dance Controller App (op PlayStation 4 en Xbox One), gratis te downloaden voor iOS- en Android-smartphones.