Games / DVD's

Gamen met PAW Patrol


De game PAW Patrol: On a Roll draait natuurlijk om die te leuke pups. Welke avonturen zal die slimme Ryder nu weer mee gaan maken?!
Je kunt het verhaal zelf een beetje naar je hand zetten, want zo werkt dat in een game. Net als in de animatieserie zijn de pups in Avonturenbaai en zullen laten zien waar zij goed in zijn. De stoere Ryder gaat bijvoorbeeld op de boerderij op onderzoek uit en springt over hooibalen en kisten om naar zijn einddoel tekomen. Zijn bekende quad of hovercraft laat hij achter.

Redden
De pups van PAW Patrol doorlopen 16 spannende reddingsmissies, dus genoeg gave games en voor ieder wat wils. Wij vinden de onderwaterwereld leuk om te spelen. Duik met je pup in Marina Zuma onder water en zwem langs prachtig gekleurde vissen. Maar let op, niet te lang onderwater blijven.
Sneeuw en water
Ook de nieuwere PAW Patrol pups spelen mee in de game. Zo gaat husky Everest n atuurlijk de bergen in, door de sneeuw op zoek naar Jake. En die schattige Tracker, die chihuahua is toch veel stoerder dan hij er uit ziet. Race met hem in een jeep door het groen en breng andere pups in veiligheid. De stoere buldog Rubble en Chase, de Duitse politieherdershond zijn natuurlijk ook van de partij.

In de game ga je ook puzzelen, wat het juist voor jonge gamers en PAW Patrol-fans extra gaaf maakt. 
AFGELOPEN [ Gaaf voor Kinderen mag een game-code voor PAW Patrol: On a Roll weggeven! 
 
PAW Patrol: On a Roll is eind oktober 2018 verschenen en verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™, Nintendo 3DS™ en PC.
 
Dit kun je doen:
• 16 spannende avonturen op 8 locaties in Avonturenbaai
• Speel als twee verschillende pups per missie!
 
PAW Patrol: On a Roll is gebaseerd op de populaire animatieserie van Nickelodeon & Spin Master Entertainment.
 
Vraag:
Voor welke spelcomputer wil jij PAW Patrol: On a Roll graag winnen EN welke pup is jouw favoriet?