Games / DVD's

Gamen met de Dragons!


De nieuwste DreamWorks Dragons film draait in de bioscoop. Hoe gaaf is het dan dat er nu ook een nieuwe Dragons-game is gelanceerd.
Dragons Dawn of New Riders
De game introduceert een nieuw verhaal binnen het populaire Dreamworks Dragons universum. Nu met Dragons Dawn of New Riders.
Spelers sluiten zich aan bij het nieuwe heroïsche duo, Scribbler en Patch, in een episch gevecht om draken te redden en een nieuwe vijand te verslaan. Eir heeft draken in haar macht en gebruikt ze om haar duivelse plannen uit te voeren. Scribbler en Patch nemen het op tegen wrede vijanden, ontdekken nieuwe en bekende locaties en komen favoriete personages tegen in dit leuke en vurige avontuur.
Draken...
Los puzzels op… Wissel tussen Scribbler en zijn draak Patch om obstakels te overwinnen. Ontdek grote, nieuwe locaties… waaronder Havenholme, Valka’s Mountain en Blood Briar Island. Help Scribbler zijn verloren geheugen terug te krijgen en maak vrienden met Patch, zijn unieke hybride draak. En, speel krachtige vaardigheden vrij en neem het op tegen geduchte vijanden. 
 
De nieuwe game, gebaseerd op de DreamWorks Dragons franchise, is sinds 1 februari 2019 verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en PC.


De Deluxe Plush is een pluche draak van 35 cm. Met z’n expressieve ogen, zachte huid en wonderlijke details lijkt het net echte draak!
De Dragon Lair is een speelset van Hoe Tem Je Een Draak 3 film met de Dragon Lair. Druk op de steenvormige knop om het Uv-licht te activeren en ontdek de bioluminescente kleuren van jouw draak.