Games / DVD's

Spelen met Mario en zijn vrienden

De Nintendo Switch is een geliefde spel-console. Daar kunnen we niet omheen. Willen we ook niet! Alleen hebben wij thuis een andere spelcomputer.
Wel hebben we natuurlijk de Nintendo Switch een keer uitgeprobeerd en reken maar dat het gaaf ik om met Mario en zijn vrienden te spelen. 

Super Smash Bros. Ultimate
In Super Smash Bros. Ultimate kies je jouw favoriete Nintendo vechter. Je kunt kiezen uit meer dan 70 vechters! Je gaat er voor zorgen dat je zelf op de grond blijft staan en je tegenstanders er juist vanaf weet te krijgen door de juiste technieken uit te voeren.

Die technieken oefenen je in de avonturenstand. Daarna kun je vriendjes of familie uitdagen om het spel te spelen.

Tetris online
Er is meer nieuws dan het spel Super Smash Bros. Ultimate. TETRIS 99 is terug en beschikbaar voor de Nintendo Switch. Neem het online op tegen 98 andere personen van over de hele wereld. Hiervoor heb je een Nintendo Switch Online abonnement nodig.
 
Ouderlijk toezicht
Okay, nu zullen ouders misschien denken: ‘Hmmm, mijn kind online gamen. Liever niet’. Maar ook daar is natuurlijk over nagedacht. Bepaal als ouder zelf hoe je kind de Nintendo Switch gebruikt…
 
Hoe lang mag jouw kind gamen? Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch is een gratis app voor smartphones en tablets die je aan de Nintendo Switch kunt koppelen. Daarmee kun je gemakkelijk zien wat voor games je kind speelt en hoelang.