Games / DVD's

FIFA 20 review

Bij ons thuis werd er al tijden uitgekeken naar de release van FIFA 20. De tiener in the house is dol op voetbal én gamen, dus deze game is de ideale combinatie. Uren brengt hij achter zijn PlayStation door, dus toen hij een review over FIFA 20 mocht maken ging hij dolenthousiast aan de slag.
Mees (13 jaar) aan het woord:
“FIFA is al jarenlang de meest gespeelde voetbal game. FIFA heeft twee soorten spel types.
Ultieme team en de nieuwe toevoeging Volta oftewel straatvoetbal. Daarmee kan je je eigen straatvoetbal team maken. Gaaf!
Je kunt er ook straatvoetbal wedstrijden mee spelen tegen de computer. Ultieme team is dat je je eigen team kan maken en tegen mensen kan spelen met jouw team tegen zijn team. Je kan ook spelers kopen met het geld dat je verdient uit wedstrijden.
Je krijgt ook elke week het team ‘of the week’, dat zijn de spelers die het beste hebben gespeeld die week. Later in FIFA komen er nog andere soorten kaarten uit zoals Icons. Dat zijn de beste spelers van vroeger!
En ook de beste spelers van de Champions League, maar ook nog heel veel anderen.

Leuke toevoeging
Ik vind Volta een hele leuke toevoeging omdat het iets is van vroeger. Toen was er FIFA street maar nu dus volta met als hoofdpersoon jouw eigen poppetje. Ik vind het heel leuk dat Amsterdam ook een grote rol heeft. Maar het leukste vind ik toch dat je je eigen straatvoetbal team kan maken met je eigen poppetje.
Mijn favoriete speler is Virgil van Dijk. Een speler waar ik benieuwd naar ben zijn eigenlijk alle icons maar van hun ben ik het meest benieuwd naar Pirlo." 
Nog meer uitleg over FIFA 20...
Sinds 27 september 2019 heeft Electronic Arts Inc., EA SPORTSTM FIFA 20 voor PlayStation®4, Xbox One en PC uitgebracht.
Sinds de release zijn spelers over de hele wereld al begonnen met het opbouwen van hun droomteams en hebben ze het tegen elkaar opgenomen op het veld. Daarbij zijn in totaal al meer dan 15 miljoen wedstrijden gespeeld en meer dan 52 miljoen doelpunten in het spel gescoord.
Volta Football
Fans kunnen de gloednieuwe game mode VOLTA FOOTBALL ervaren, welke geïnspireerd is door de authentieke stijl van voetbal met kleine teams, wat gespeeld wordt op straat, in kooien en zaalvoetbalvelden over de hele wereld. Spelers kunnen FIFA Ultimate Team™ spelen om nieuwe sociale ervaringen te beleven, zoals FUT Friendlies of de Seizoensdoelstellingen bekijken waar ze nieuwe content kunnen ontgrendelen om hun club aan te passen naar hun eigen wensen. Kom meer te weten over de nieuwste toevoegingen aan FIFA 20, waaronder de totaal nieuwe benadering van de gameplay met Voetbalintelligentie.

In VOLTA FOOTBALL stellen spelers hun eigen personage samen, drukken ze hun individuele stijl uit en storten ze zich in de realistische ervaring van spelen met kleine teams. Een geheel nieuwe stijl van gameplay, gebaseerd op voetbalrealisme dompelt spelers onder in de flow van de straat met nieuwe tools, waaronder vereenvoudigde tikjes en skillmoves, nieuwe flair-animaties of het gebruik van de muur als teamgenoot.
Daarnaast brengen meer dan 30 officiële competities, 700 teams, 17.000 authentieke spelers en 90 gelicentieerde stadions over de hele wereld een van de meest authentieke sportvideogames tot leven. Bekijk alle beschikbare licenties, waaronder exclusieve toegang tot de grootste competities ter wereld, van het toppunt van clubvoetbal met de UEFA Champions League tot het ongekende fandom van de Bundesliga, Premier League, LaLiga Santander, Eredivisie, Pro League en nog veel meer hier.
Mobiel
Fans van EA SPORTS FIFA kunnen zich ook wagen aan het nieuwe seizoen van FIFA Mobile op iOS en Android om vrienden uit te dagen voor real-time 11v11-wedstrijden, in World Tour meer dan 650 nieuwe evenementen tegen clubs uit de echte wereld te spelen en beloningen te verdienen om op te klimmen in de rangklassementen.
Om de nieuwste manieren om in FIFA Mobile te spelen te bekijken, ga je naar: www.ea.com/nl/games/fifa/fifa-mobile.