Games / DVD's

Thuis naar de film Huisdiergeheimen 2 kijken

Heb je de vrolijke film Huisdiergeheimen 2 (Secret Life of Pets 2) in de bioscoop gemist of wil je de film graag nóg een keer zien? Goed nieuws, de film is nu verkrijgbaar op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD.
Dierenviendjes
Wat er zo heerlijk is aan een film thuis op de bank kijken? Onze hond kan gewoon meekijken, haha. Samen met labradoodle Takkie ploffen we dus op de bank, theetje en stukje chocolade bij de hand en start: Huisdiergeheimen 2.
Opnieuw volg je de fantastische avonturen van terrier Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Ze maken weer veel bijzondere situaties mee, waar we soms heel hard om moeten lachen en soms in spanning meeleven.

De dierenvriendjes komen voor elkaar op in moeilijke situaties en hebben vooral veel lol met elkaar, als hun baasjes niet thuis zijn. Soms kijken wij onze Takkie aan en vragen ons hardop af wat hij allemaal doet als hij alleen thuis is. Praat hij met de roodborstjes in de tuin of nodigt hij de buurkat uit voor een kop thee? Het zou toch wat zijn.
Huisdiergeheimen 2 vinden wij een vrolijke familiefilm en het is fijn om de dvd te hebben zodat we de film nóg een keer kunnen bekijken. 



Huisdiergeheimen 2 is de vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Beleef vanaf 13 november de avonturen van de trouwe terriër Max en zijn maatjes in Huisdiergeheimen 2 op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD.
Het langverwachte vervolg op de grote hit Huisdiergeheimen uit 2016 neemt je opnieuw mee in het hilarische leven van de huisdieren als de baasjes van huis zijn.
 
Nederlandse stemmen
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius) en Henry van Loon (Norbert).