Games / DVD's

Genieten van Bambi

Ik ben dol op het boek over Bambi. Wat een lief en ontroerend verhaal. Ik krijg er geen genoeg van. Extra leuk wordt het nu ik het verhaal ook op tv kan bekijken. De nieuwe DVD (en Blu-ray) ligt namelijk vanaf 23 februari voor een beperkte periode in de winkels, maar ik heb ‘m vandaag al bekeken.

Nu kan ik dus écht horen hoe Stampertje stampt en hoe mooi de ogen van hertje Bambi zijn. Wat doet Walt Disney dat toch altijd mooi! En wat kan ik lekker lachen om stinkdiertje Bloempje en de wijze Uil. De extra’s op de DVD zijn geweldig. Je kunt zien hoe Bambi is getekend en waar de levensechte Bambi loopt en bij de bonus features staan ook niet gebruikte scènes.

Nu hoop ik maar dat ik Bambi 2 op DVD krijg. Een leuk cadeau voor mijn verjaardag, toevallig ook morgen! De DVD Bambi 2 is na jaren eindelijk weer, voor beperkte periode,  opnieuw verkrijgbaar als Disney Special Edition DVD en voor het eerst op Disney Blu-ray 2 Disc Diamond Edition (Blu-ray + DVD). Keer terug naar het bos en voeg je bij Bambi die weer samenkomt met zijn vader, de Grote Prins, die het jonge hertje nu in zijn eentje moet opvoeden…