Games / DVD's

Laten we dansen!

In november 2021 is de nieuwste versie van het bestverkopende muziekspel ooit uitgekomen: Just Dance 2022!
Heb jij al een dansje gemaakt met Just Dance? Je kent het danspel van Ubisoft, de uitgever, ontwikkelaar en distributeur van videogames, vast wel. Want… Just Dance is hét ultieme dansspel dat je samen met vrienden en familie kan spelen. Gezellig met elkaar dansen, en battlen. Natuurlijk ook hilarisch leuk en daarnaast blijf je ook nog eens fit bij regelmatig een dansje maken. Kortom, je wordt vrolijk van Just Dance.


Ieder jaar verschijnt er weer een nieuwe editie en op de versie van 2022 vind je meer dan 40(!) nieuwe nummers waar je op kan dansen. De nummers zijn een combinatie van monsterhits zoals ‘Don’t Go Yet’ van Camila Cabello en ‘Love Story’ van Taylor Swift.
Just Dance 2022
En… vergeet K3 niet. Just Dance 2022 heeft recent het gloednieuwe nummer Waterval van K3 toegevoegd aan de lijst van nummers om op te dansen. Het nummer Waterval van K3 is niet alleen volledig nieuw, maar het is ook de eerste single van de zanggroep in de nieuwe samenstelling met Julia, die de harten van de juryleden en kijkers wist te stelen in het kijkcijferkanon ‘K2 Zoekt K3’.


De implementatie van Waterval volgt na het succes van de nummers ‘10.000 luchtballonnen’ en ‘Dans van de Farao’ van K3 in eerdere Just Dance-games. 

 

Yeah, dat wordt lekker dansen.
Nog even over de K3-tjes…
Waterval is een enorme hit: het nummer wist in enkele dagen tijd al meer dan een miljoen views te halen op YouTube en ging viraal op TikTok. Het uiterlijk van de in-game coaches is zeer realistisch vormgegeven om de echte zangeressen zo precies mogelijk te vertegenwoordigen. Hierdoor zullen fans van K3 hun idolen niet enkel herkennen aan de iconische Waterval-jurken, maar ook aan hun gelaat!

Just Dance 2022 is reeds verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en Xbox One.