Games / DVD's

Gamen met Zorro

Op 16 juni 2022 is de release van de nieuwe game Zorro The Chronicles. Een spannende en humoristische actiegame met gevechts- en verkenningsscenario's die zijn geïnspireerd op de televisieserie.
Z
Net als in het verhaal, de film en animatieserie Zorro The Chronicles bescherm je in dit epische avontuur kwetsbare en onschuldige mensen tegen de gemene generaal en zijn leger. Je speelt als een echte held en strijd voor gerechtigheid! Extra gaaf: je kunt zowel als Zorro spelen, als zijn zus Ines.


Zwaarden en zwepen
Je kunt je tegenstanders uit hun evenwicht brengen met je zwaardkunsten, ontwapen ze met je zweep of zwaard en voer spectaculaire moves uit! Gewonnen? Yeah, dan laat je natuurlijk het Z teken achter met de punt van je zwaard!


Door nieuwe moves te maken ontgrendel worden je heldenvaardigheden steeds beter. In 18 levels verken en stem je tactiek af op de situatie en de vijanden.
Kleurrijke personages
In de game kom je veel bekende personages uit de animatieserie Zorro The Chronicles tegen…. Sommigen zijn geduchte tegenstanders die je dwars zitten, terwijl anderen je helpen in je strijd voor gerechtigheid.

 

Deze game is te koop bij o.a. Bol.com.  

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!