Games / DVD's

Gespeeld: Mario + Rabbids Sparks of Hope

De nieuwste Mario game is er! Supergaaf, want deze gloednieuwe action-adventure game met Mario in de hoofdrol is er exclusief op de Nintendo Switch. Laten wij nou net een Gaaf-tester hebben met een Nintendo Switch!

Rabbid-helden

De lancering van de game was op 20 oktober 2022 dus perfect op tijd voor de december-feest-maand. Onze tester gaat ruim op tijd en met heel veel plezier aan de slag met Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Je kunt het wellicht al raden als je aan de titel van deze game denkt. Je neemt het samen met Mario en de Rabbid-helden op tegen Gesela, een kwaadaardige kosmische entiteit die chaos wil creëren in het heelal. Nu al spannend, dus aan de slag…

Gameplezier

Nintendo Switch meldt zelf dat de action-adventure game garant staat voor vele uren gameplezier én is volledig kindvriendelijk. Onze tester duikt dus enthousiast achter het beeldscherm en is zeker een poos zoet. De game is spannend! Er wordt lange tijd achter elkaar gegamed… en verloren! Aaiii. De game en het beeldscherm worden de rug toegekeerd, maar de dag erna wordt het toch weer geprobeerd om Gesela te verslaan. Samen met de Rabbid-helden en Mario wordt er gereisd, gesprongen en verstopt. En uiteindelijk gewonnen. Yes, dán is de game extra gaaf.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Hoe de epische reis in deze game verloopt? Laten we het verhaal nog even kort samenvatten:

Gesela en de volgelingen willen alle energie in het universum op maken en iedereen vernietigen die in hun weg staat. Ja daar horen de Sparks ook bij. Je moet de Sparks opsporen en redden om ze mee te laten doen aan het avontuur. Zo kun je tactisch het gevecht winnen. Sparks hebben allemaal een eigen kracht en persoonlijkheid, variërend van energieschilden tot krachtige elementaire aanvallen. 

Tijdens een epische reis door het heelal verken je als speler verschillende planeten vol eigenaardige inwoners en hilarische geheimen. Natuurlijk word je als speler vergezeld door een kleurrijke cast van personages, waaronder Rabbid-Rosalina en zelfs een oude vijand: Bowser!

De spanning loopt op en dat is ook te horen in de muziek. Voor wie het wil weten… de legendarische Japanse componist Yoko Shimomura en de befaamde Britse videogamecomponist Grant Kirkhope zorgen voor het gave geluid.

Het innovatieve gevechtssysteem van Mario + Rabbids Sparks of Hope is een mix van turn-based tactiek en real-time actie. Spelers gebruiken hun team van helden om vijanden te bespringen, teamsprongen op bondgenoten te maken, zich achter dekmantels te verstoppen of hun speciale vaardigheden te gebruiken om het maximale uit elke beurt te halen. Dankzij de innovatieve gameplay is Mario + Rabbids Sparks of Hope een leuk tactisch avontuur voor zowel nieuwe spelers als fans van het genre.

Voor meer informatie over Mario + Rabbids Sparks of Hope, ga naar: www.mario-rabbids.com. Wil je deze game kopen, dat kan o.a. bij Bol.comOverweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!