Games / DVD's

Dansen met Just Dance 2023 Edition

De muziekgame Just Dance ken je vast wel. Je danst mee op bekende nummers en je doet een dans na. Supergaaf! Wij hebben de Just Dance 2023 Edition op Nintendo Switch uitgetest en we vinden het Gaaf voor Kinderen. Tja, dat kan ook haast niet anders toch, met de nieuwste game in de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden.

Dansen met K3

Ons favoriete dansje? As it was van Harry Styles, maar eigenlijk zijn alle dansjes en geanimeerde avatarts tof om te doen. Extra bijzonder is de K3-hit Vleugels waarbij je met de échte meiden van K3 op je scherm mee kunt dansen. In deze single Vleugels zingen Marthe, Hanne en Julia over kinderen die grote hindernissen moeten overwinnen en daardoor enorm moedig zijn. De vleugels representeren de moed die kinderen hebben om zo goed met deze dagelijkse problemen om te gaan.

Blijven dansen

Er staan zoveel tracks op, maar K3 viel ons als eerst op. Graag noemen we nog wat superdansjes; “I Knew You Were Trouble” van Taylor Swift, “Physical” van Dua Lipa, “Telephone” van Lady Gaga Ft. Beyoncé. Yes, inderdaad allemaal heerlijke dansmuziek waarop je wel wilt blijven dansen. En dat doen wij dus thuis ook achter ons beeldscherm. Het is ook zo fijn dat je als dans-speler je progressie ziet met beloningen. Je stijgt in de rankings met het gloednieuwe progressiesysteem, waarmee je in-game punten verdient door nummers uit te dansen. Spelers kunnen met deze punten – voor de eerste keer in Just Dance - hun avatar aanpassen aan hun eigen persoonlijkheid door de achtergrond, rand, naam van de badge en alias aan te passen. Zo gaaf! Ook kun je punten inwisselen om emote-stickers te ontvangen, die kunnen worden gebruikt om te communiceren met andere spelers in de online groepen-modus. Echt hele gave nieuwe mogelijkheden met Just Dance.

Dance-on-demand

Spelers springen in een nieuw danstijdperk met Just Dance 2023 Edition, een gloednieuw dance-on-demand platform met nieuwe nummers en gamemodi het hele jaar door. De game brengt onder meer de volgende features met zich mee, zoals Online Multiplayer (beschikbaar voor Xbox Series X|S op een latere datum): voor het eerst in de Just Dance-franchise genieten spelers online van de volledige game met maximaal vijf vrienden of familieleden. Alle spelers worden verbonden met het menu van de host en kunnen vervolgens met elkaar communiceren via het nieuwe emote-stickersysteem, nummers uitkiezen en samen de dansvloer betreden. Zo kun je met elkaar dansen, waar je ook bent. Al vinden wij bij ons thuis gewoon met z’n tweetjes dansen al gaaf.

 

Just Dance+

Wij hebben er al heel wat uurtjes dansen op zitten. Gezellig samen als broer en zus, of natuurlijk mte vrienden. Mama heeft ook al lekker meegedanst, nu moeten we papa nog zover krijgen. Wie weet lukt dat tijdens de feestdagen! Maar feest is het hele jaar door met Just Dance+, de nieuwe abonnementsservice. Hiermee krijg je toegang tot een steeds groeiende catalogus van meer dan 150 nummers uit eerdere Just Dance games. Extra exclusieve nummers en all-time favorieten worden doorheen het jaar toegevoegd. Ook genieten spelers van een gratis proefperiode van een maand bij elk exemplaar van Just Dance 2023 Edition. Wij kunnen dus vooral door blijven dansen!