Games / DVD's

Relaxt gamen

Okay, omdat gamen vaak al de nodige sensatie oplevert is het wel zo fijn als je gewoon relaxt kunt zitten. Met dit in gedachte test onze tiener Mees een heuse gamingstoel. Hij is dolenthousiast als hij de Trust gamingstoel GXT 707R in ontvangst neemt en schuift meteen zijn bureaustoel aan de kant. De gamingstoel in zwart en rood heeft hij in mum van tijd in elkaar gezet, inclusief de extra kussens. Het is een ‘nogal’ grote stoel zo achter zijn Playstation op zijn bureau, maar dat kan de tiener niets schelen. Gamen, daar draait het om!

Comfortabel zitten

FIFA wordt opgestart en er wordt eens even goed achterover geleund in deze ergonomisch, aanpasbare gamingstoel. Chill. Tot, de game start en er fanatiek wordt gevoetbald en de tiener op het puntje van de stoel gaat zitten. Dat kan natuurlijk, want dat was hij gewend op zijn oude stoel. Maar de gamingstoel GXT 707R is juist zo ontworpen dat er een hele poos comfortabele gamingsessies op gedaan kunnen worden. Een ruim zitvlak, stevige armleuningen en het kussen in de nek maken het tot een chill-stoel. De tiener is er blij mee en wil niet anders meer. Overweeg jij ook zo'n gave gamingstoel? Je kunt 'm bestellen via Bol.com (Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!)

Oh en mocht er drinken overheen vallen… geen punt, je kunt het ‘leer’ makkelijk met een vochtige doek afnemen.

Anders zitten

De luxe gamingstoel is een hit en dat past in de traditie van Trust, ze produceren kwalitatieve gaming stoelen voor urenlang gaming comfort. Ruime stoelen op wielen. Een heel ander en nieuw model van Trust is het speciale stoelconcept. Deze Rayzee Gaming-vloerstoel is totaal anders dan andere gamestoelen uit het portfolio. Met deze stoel zit je echt anders en biedt veelzijdig gamemogelijkheden. Lekker chillen op de grond.

De Rayzee is ontworpen voor consolegaming en geeft jonge gamers een ontspannen positie om games te spelen, terwijl het de nodige ondersteuning en stabiliteit biedt. De stoel kan multifunctioneel worden gebruikt, waardoor het perfect is om tv te kijken, te ontspannen, te lezen en nog veel meer. Gamen vooral, haha. Je kunt de Gaming-vloerstoel in vijf verschillende hoeken plaatsen voor de optimale positie; van plat op de vloer tot een hoek van 90°. Daarnaast maakt de opvouwbaarheid hem ideaal om op te bergen.

Hip bureau

Om een hippe gamingset helemaal af te maken wijzen we ook nog even op het speciale bureau. Niet gezien of getest, maar ziet er wel heel gaaf uit. Dat een stevig gamebureau niet saai hoeft te zijn, bewijst Trust met de lancering van de GXT 709 Luminus RGB Gaming Desk. De Luminus is niet alleen solide en duurzaam, het heeft ook handige on-desk touch besturing en RGB LED-verlichting in de rand om jouw game setup nog meer in je eigen stijl te maken.