Games / DVD's

DVD SpangaS seizoen 3

Graag kijk ik naar de afleveringen van SpangaS. Helaas mis ik wel eens een aflevering omdat ik ga sporten, huiswerk moet maken of iets anders te doen heb. Vandaar ook dat ik zo blij ben met de dvd-speler. En de nieuwe dvd SpangaS S3.2. Dus seizoen drie, deel twee. 

Echte leven

Natuurlijk is er veel gebeurd in die afleveringen, maar het volgende kan ik over de dvd-box verklappen: Het wordt een enerverend schooljaar, want het Spangalis College gaat fuseren met het Gradanius vanwege bezuinigingen in het onderwijs. Avalanche heeft moeite om Stan weer onder ogen te komen na de zomervakantie. Hun verkering is en blijft onvoorspelbaar. Er zijn nog meer liefdesperikelen te volgen op het Spangalis College. Bijvoorbeeld tussen Samson en Fay. Zij richten samen een schoolband op, ZmeZZ. Maar of dit een goed idee is? Als je benieuwd bent hoe ZmeZZ klinkt, moet je zeker alle afleveringen van deze dvd-box bekijken. Net als in het echte leven, zullen er ook minder mooie momenten zijn op het Spangalis College. Bijvoorbeeld dat er een heel verdrietig einde komt aan de vriendschap tussen Tobias en Tessel. Dit komt omdat er iets heel ergs met Tessel gebeurt. De hele school is er stil van.

Willem Alexander 

Zodra er een nieuwe jongen op school komt, Nelson, zijn alle meisjes nieuwsgierig naar hem. Hij is namelijk geëmigreerd vanuit Zuid-Afrika en loopt heel vaak op zijn blote voeten. Irmak zet zich het hele schooljaar in voor allerlei goede doelen. Eerst voert ze actie tegen de bio-industrie. En later organiseert ze een waterproject op school waarbij ze niemand minder dan Kroonprins Willem Alexander uitnodigt. Kortom, smullen van de laatste 65 afleveringen van het derde seizoen van SpangaS dat uitgezonden werd van september 2009 tot en met april 2010.