Games / DVD's

Gezellig spelen op de iPad

Ik mocht laatst mee naar een presentatie over de introductie van de iPawn van Jumbo. Mama had verteld dat ik gezinsspellen mocht uittesten. Leek me wel leuk, maar ik sta nou niet in de rij om te Ganzenborden. Toch bleek dit echt vetgaaf! Want het is een nieuwe generatie bordspellen die je speelt met echte figuren of pionnen op de iPad. Cool. Balen dus dat wij zelf (nog) geen iPad hebben… 

Ik kreeg speelfiguren en tikte Ganzenborden aan. Mijn ‘gans’ activeert de speciale effecten op de iPad waardoor het bordspel tot leven komt. Daar vliegen de ganzen en ja hoor, mijn gans belandt achter tralies. Het is echt heel leuk en interactief! Er is ook iPawn Air Hockey en het Hengelspel. Die eerste game is kicken want met mijn kleine pionnetje bescherm ik fanatiek mijn goal. Net of ik in een amusementshal sta. Het Hengelspel doe je wel echt met een hengeltje boven je iPad (lachen!), maar die vissen wilden bij mij nog niet zo makkelijk happen. Ik vind het een topper en te gek voor de komende feestdagen, zowel om te spelen met de familie als om te cadeau te krijgen (of geven)

Vanaf November 2011 lanceert Jumbo 4 iPawn spellen: Ganzenbord, Slangen & Ladders, Air Hockey en Hengelspel. De unieke iPawn speelstukken zijn geschikt voor zowel iPad 1 als iPad 2 en kunnen gebruikt worden in combinatie met de gratis bijbehorende apps in de Appstore. In 2012 zal iPawn ook beschikbaar zijn voor tablets met Android-Software.