Babyspullen

Comfortabele kledinglijn Sophie de giraf

Natuurlijk wil je dat je kindje er mooi uitziet, maar zeker net zo belangrijk is dat de kleding ook lekker zit. Alle basics uit de kledinglijn van Sophie de giraf zijn dan ook speciaal gemaakt voor kwetsbare babyhuidjes en voelen heerlijk zacht aan. Bovendien zijn alle items voorzien van allerlei handige knoopjes en sluitingen op strategische plaatsen, zodat je kindje er geen last van heeft, maar aan- en uitkleden wél een stuk makkelijker wordt. Kortom, de perfecte start van baby’s garderobe!

Aansluitende pasvorm
De kledingcollectie van Sophie de giraf bestaat uit een selectie boxpakjes, vestjes en rompertjes met bijpassende slofjes en mutsjes, voorzien van een print van hun favoriete giraffenvriendje. Alle items hebben de kwaliteit die je van Sophie de giraf mag verwachten en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen of velours in een mooie aansluitende pasvorm. De kleding voelt dan ook zacht en behaaglijk aan en zit je kleintje als gegoten.

Kraamcadeau
Natuurlijk is de Sophie de giraf babykledingcollectie niet alleen leuk om zelf voor je kindje te kopen, maar zeker ook om cadeau te krijgen. Daarom is er ook een speciale newborn set verkrijgbaar, bestaande uit een heerlijk zacht velours boxpakje, een handige overslagromper en een bijpassend mutsje, verpakt in een mooie giftbox.


Alle kleding is verkrijgbaar in wit, poederroze of babyblauw, in maten varierend tussen 0 en 12 maanden.