Speelgoed

Driedimensionaal bouwen met magnetisch speelgoed

 

Voor iedereen die van bouwen houdt en gefascineerd is door magneten is Geomag Super Color Recycled gaaf speelgoed. Bouwen in 3D! Maak jij een piramide of bouw je meteen een toren? In de doos vind je in totaal 78 stuks, driehoeken, vierkanten en vijfhoeken met magnetische staafjes en bolletjes. Allemaal gemaakt van 100% gerecycled plastic. Heel duurzaam dus!
2x een winnaar
De doos Geomag Super Color Recycled 78 delig is maar liefst 2x een winnaar bij Speelgoed van het Jaar 2021. In de categorie 6&7jaar én in de categorie duurzaam speelgoed. Sinds 2021 is de Verkiezing speelgoed van het jaar anders, namelijk dat er in vele categorieën al winnaars zijn gekozen door een vakjury en daarnaast het publiek een stem mag uitbrengen voor de Publieksprijs.


Ben jij dus fan van het ingenieuze constructiesysteem van Geomag? Of van ander speelgoed (dat kan natuurlijk ook), surf dan door naar SpeelgoedvanhetJaar.nl en breng jouw stem uit. Je mag bij iedere categorie een artikel nomineren, of gewoon alleen op jouw favoriet stemmen. Het artikel met de meeste stemmen, wint de Gouden Publieksprijs.
Stemmen kan tot 25 oktober 2021 en alle Publieksprijzen worden op 2 november bekendgemaakt.
Duurzaam
Bij GaafvoorKinderen.nl vinden wij de duurzaamheid van speelgoed belangrijk. Daarom is het dus zo top dat er een categorie duurzaam aan de verkiezing is toegevoegd. Even voor de duidelijkheid wat Speelgoed van het Jaar onder duurzaam speelgoed verstaat: “Duurzaam speelgoed is gemaakt van veilige, niet-giftige en ecologische materialen. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de ontwikkeling van speelgoed. Veel bedrijven zijn hier actief mee bezig, bijvoorbeeld door bouwstenen van organisch materiaal te maken en het opzetten van inruilprogramma’s voor oud speelgoed.”
Geomag is gemaakt van 100% gerecycled plastic en biedt jarenlang speelplezier! Ook belangrijk: Geomag bevordert constructievaardigheden, ruimtelijk inzicht en creativiteit.