Gaaf voor Tieners

Legpuzzel én Escape Room The Game

In 2021 zijn er meerdere categorieën aan Speelgoed van het Jaar toegevoegd, waaronder ‘puzzelen’. Want, puzzelen is gaaf! Zeker als die legpuzzel een kruising is met een Escape Room.
Samen puzzelen
GaafvoorTieners vraagt Identity Games wat deze spel-puzzel precies is:
Escape Room The Game: Puzzle Adventures - Secret of the Scientist is een perfecte kruising tussen een Escape Room en legpuzzel. In het spel verken je een mysterieus huis en ontdek je stukje voor stukje zijn geheimen.
Nu is Escape Room The Game Puzzle Adventures verkozen tot beste puzzel van het jaar 2021! Daar zijn wij super trots op en nu maken wij via Speelgoedvanhetjaar.nl ook nog kans op de Publieksprijs.


Raadsels
In de doos vind je zes vakjes, dit zijn de kamers met ieder een deel van het verhaal. Ook vind je in elke kamer spelonderdelen die je nodig hebt om de raadsels op te lossen. Je krijgt pas toegang tot de volgende kamer als je de vierdelige code hebt gevonden. Die voer je met de sleutelstukken in op de ‘Puzzel Decoder’ om het symbool van het volgende vakje te vinden. Pas als je het hele huis door bent gepuzzeld kun je ontsnappen!
Speel het spel op je gemak in Puzzel Modus of zet de timer aan en probeer de beste score te halen in Escape Room Modus. Speel samen met een partner of geniet alleen van dit spannende spel.