Kinderboeken

Alles Angry Birds!

altaltalt

Dat rare, grappige, driftige rode vogeltje. Ik vind ‘m gaaf. En het leuke, er zijn heel veel producten mee versierd. Dus er zijn ook Angry Birds boekjes. Recent zijn er bij Van Holkema & Warendorf nieuwe boeken verschenen. Heel tof vind ik Bad Piggies' eierrecepten. Je raadt het al… dat wordt koken. Maar dat is tof hoor, want door het hele boek staan leuke afbeeldingen en je leert gewoon koken als een Bad Piggy! Natuurlijk zitten er in ieder gerecht eieren. Van een omelet uit de oven tot eieren in het zuur en van pasta met ei tot Yorkshire Pudding. Mjam. Achterin het boek staan nog meer leuke weetjes, zoals ei voor een haarmasker en eigeel voor een gezichtsmasker. Klinkt creepy toch, maar wel het proberen waard! Een super origineel boek dus. Bad Piggies' eierrecepten is bekroond met de Gourmand Cookbook Award 2012!

Stickerboek

Ook gaaf vind ik het Angry Birds Space Stickerboek met 140 supercoole stickers en 5 game-scènes! Ik ontwerp in een handomdraai mijn eigen Angry Birds-universum en speel het spel met leuke stickers en fantastische achtergronden.

Jonge Angry Birds-fans

Zelfs voor mijn kleine neefje van 2,5 jaar is er een te gek boekje van Angry Birds, zo kan hij leren tellen. Een klein, maar fijn boekje met harde kaft… Hoeveel Angry Birds en Bad Piggies tel jij? 1, 2, 3, 4, 5. .. Ga samen met de Angry Birds op avontuur door de ruimte. Kijk voor informatie over alle Angry Birds-boeken op www.facebook.com/angrybirdsboeken.