Kinderboeken

Tovernar Pardoes beleeft avonturen

alt

Als je net als ik recent in De Efteling bent geweest, is dit nieuwe boek van Pardoes een must have. Trouwens, ook als je niet in het attractiepark bent geweest, is De Magische Wereld van Pardoes een gaaf boek. In De Magische Wereld van Pardoes wordt het rustige leventje van tovernar Pardoes en prinses Pardijn in Symbolica, het rijk der fantasie, plotseling ruw verstoord. De boze tovenaar Pantagor is teruggekeerd. Hij wil de macht grijpen in Symbolica.

Iedereen in Hartenstad is in rep en roer, want er gebeuren telkens heel vreemde dingen. De enige die Pantagor kan tegenhouden is Pardoes. Maar dan moet hij wel eerst de Elf Toetsen volbrengen. Gaat hij de strijd tegen Pantagor winnen? Eén ding is zeker: zonder Pardijn zou Pardoes nergens zijn!

Het boek is een verhaal dat vrij is bewerkt naar de gelijknamige en populaire televisieserie die werd geproduceerd door de Efteling en werd uitgezonden op Nickelodeon. Het boek De Magische Wereld van Pardoes is verkrijgbaar in de Efteling winkels en via eftelingshop.nl.